Bátraké az erő

Bátraké az erő

By Brené Brown

  • Release Date : 2016-07-25
  • Genre : Psychologie
  • FIle Size : 3.18 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Bátraké az erő Nem számít, hogy egy fájdalmas szakítás miatt, vagy valami apróság ürügyén, például egy kolléga fölényeskedő megjegyzése, vagy házastársunk szüleivel való vita okán szenvedünk-e sérelmet. Ha megtanuljuk, hogyan jussunk túl ezeken, és birtokba vesszük küzdelmeink történetét, a befejezés a bátorságról szól majd. Ha a történetünk tényleg a sajátunk, elkerüljük azt, hogy olyan szereplőkké váljunk, akik valaki más történetének a csapdájában vergődnek.
Brené Brown a Houstoni Egyetem kutatóprofesszora. Az elmúlt tizenhárom évet a sebezhetőség, a bátorság, az erény és a szégyen tanulmányozásával töltötte. 2010-es houstoni TED-előadása, A sebezhetőség hatalma a világ öt leggyakrabban letöltött TED-előadása között szerepel – eddig közel 20 millióan látták.
 A bukás fájdalmas. Szembenézni vele bátorságot feltételez, és azt, hogy újra talpra állunk.
A sebezhetőség működése egyszerű: ha elég gyakran vagyunk bátrak, akkor a bukás elkerülhetetlen. Miközben a Bátraké az erő című kötet azt taglalja, mennyi erőfeszítésbe kerül a kudarc után felállni, arra is megtanít minket, hogy ha elfogadjuk a küzdelmeinket, akkor elég erőssé válunk ahhoz, hogy a befejezés már a bátorságról szóljon.
A küzdelem a bátorság legnagyobb próbatétele, ám éppen küzdés közben válunk erősebbé. A szerző vallja: a bátorság ragadós – ezért is meríthetünk erőt saját talpra állásunkhoz a könyvben szerep­lő személyes történetekből.

keyboard_arrow_up

Dragon Ball – Bảy Viên Ngọc Rồng chap 418 | Last Week Tonight with John Oliver 9.3 | 2015 Chevrolet Corvette C7 Z06 Supercharged Manual - Rare Lhd Supercar Dragon Ball – Bảy Viên Ngọc Rồng chap 418 | Last Week Tonight with John Oliver 9.3 | 2015 Chevrolet Corvette C7 Z06 Supercharged Manual - Rare Lhd Supercar